Ιστορία του κοσμήματος

Οι άνθρωποι έχουν φορούν κοσμήματα για πάνω από 25.000 χρόνια. Οι ιστορικοί θα μας πει η ανθρωπότητα συλλέγονται κοσμήματα για να αντισταθμίσει τρεις βασικές ανασφάλειες: ματαιοδοξία, δεισιδαιμονία και την επιθυμία για πλούτο.

Δεν είμαι και τόσο κυνική. Πιστεύω ότι έχουμε συλλέξει και να φορούν κοσμήματα για μια πολύ baser συναίσθημα. Έχετε ποτέ περπάτησαν σε μια παραλία και πήρε ένα αντικείμενο ενδιαφέροντος; Έχω και έχω συχνά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Βλέπετε Πιστεύω συλλέγουμε αυτό που φαίνεται να είναι ενδιαφέρον για εμάς. Ίσως θα το βρείτε όμορφα ή ίσως του ακριβώς η καινοτομία του αντικειμένου. Συχνά κρατάμε αυτά τα αντικείμενα και να τους προσθέσετε ως μέρος του θησαυρού μας.

Αυτό φαίνεται να υπονοεί το πρώτο κόσμημα θα ήταν αντικείμενα ενδιαφέροντος που βρίσκονται στο τοπικό περιβάλλον. Η ανασκαφή της πρόωρης sites κηδεία φαίνεται να υποστηρίζει αυτή την άποψη. Οι άνθρωποι που συλλέγονται όστρακα, θραύσματα οστών, τα φτερά και τα teeth.These αντικείμενα αρμαθιές σε ένα καλώδιο και φοριούνται ως κοσμήματα.

Όπως ο homo sapiens έμαθε να δημιουργήσει εργαλεία και μέταλλα εργασίες συλλογές κοσμημάτων μας έγινε πιο εκλεπτυσμένη. Ο χρήστης κοσμήματα γεννήθηκε!

Αν οι άνθρωποι έχουν τη συλλογή αντικειμένων τέχνης (κοσμήματα) για πάνω από 25.000 χρόνων γιατί δεν βρήκαμε περισσότερο κοσμήματα από ό, τι έχουμε; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα ας δούμε εν συντομία τις αιγυπτιακές δυναστείες που καλύπτουν περίπου 3000 χρόνια. Είναι σαφές ότι οι Αιγύπτιοι εκτιμάται ιδιαίτερα χρυσό και πολύτιμους λίθους. Θα διαπρέψει σε αναζήτηση, την εξόρυξη και την κατασκευή κοσμημάτων. Όπως πλούσια καθώς πολλά από αυτά δυναστείες ήταν αυτοί περιορίστηκαν από την έκταση των γνωστών ορυκτών πόρων. Η ζήτηση ήταν υψηλή. Προσφοράς ήταν περιορισμένη. Σε όλες τις ηλικίες get more info τάφους των Φαραώ ήταν υποκλαπούν για τους θησαυρούς που κατείχαν. Είναι πιθανό αυτή η λεηλασία ήταν λιώσει κάτω και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Σήμερα κοσμήματα καταστραφεί ή έξω από το στυλ ανακυκλώνεται. Μερικές φορές τα κομμάτια επαναδιατυπώθηκε σε πιο σύγχρονα σχέδια. Μερικές φορές το μέταλλο πωλείται ως παλιοσίδερα. Όποια και read more αν είναι η έκβαση είναι τα πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση.

«Αν όλο το χρυσάφι του check here κόσμου είχε λιώσει κάτω και διαμορφώθηκε σε έναν κύβο που θα μετρά 50 website πόδια πλάτος 50 πόδια μακρύ κατά 50 read more πόδια ψηλό."

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Ιστορία του κοσμήματος”

Leave a Reply

Gravatar